onsdag den 25. februar 2009

Hong Kong billeder med tekst

Endnu en med godt af grøn snask, ah det nød Carina, Anne og Stine.


Nam nam, en lækker suchi-hapser, som jo skulle smages når vi var i selveste Kina-land. (Er det mon Japan det kommer fra, nå men pyt...).Disse skilte voldte Anne en del problemer. Hun måtte smugryge her og der og alle vegne i frygt for at blive bustet og betale ca. 5000 kr! For pokker da , Anne, godt du slap!


En kendis...Nat i Hong Kong.

The Walk Of Fame i Hong Kong. Med The Stars!
Igen igen, den skønne bjørn. Det var dårligt til at komme til for noiserne og deres kamera. Og jo rygtet taler sandt, noisere har mindst to kamera om halsen. Og helst også en stor telefon.


Pandaen med den yndlingsmad, bambus.Så fandt vi dem alligevel. Pandaen... og jo den er ægte! En ordenlig bamse, ah.Faret vild endnu en gang. Vi spurgte et utal af noisere (kinesere eller hvad de nu kalder sig) om vej på vores udflugter. Men denne gang måtte vi tage sagen i egen hånd, da vores og deres engelsk li som ikke klingede (I ved når der bare ikke er den rigtige gnist, glimtet i øjet eller hvad det nu er...).


Puhadada udsigten. Ja se bare her, føj for den der er langt ned. Mor vi ved du også ville ha skreget hvis det var dig! Vi vågede sgu pelsen, for dævlen da. Godt I har os endnu.
Meeeen, udsigten var fantastisk, til et klassisk 13-tal eller et dobbelt 5, som Etta fra Scenen er Din ville ha sagt det.


Capelcars som førte til en anden del af parken. Dem vågede vi os også ud i, selvom de var næsten lige så sindsyge som rutchebanen... Og I tænker ja ja, men I skulle bare vide... Nej I skulle ha været der selv!


Flere fisekfjæs og er det mon en Napolionsfisk vi kan tyde i det fjerneste hjørne...? Hm det ved Carina vidst bedst.


Vi så mange fine fisk i alverdens smukke farver, Carina genkendte Napolionsfisken, men indså dog at det ikke var den hun havde mødt før. Anne var den store fiskekender og berettede om diverse dykkertuors og kendte derfor ufatteligt mange navne.Rokke, slagsen vides ikke, men den er stor! Fin og flad.Ja ja denne rutchebane har vi våget os ud i! Smuk udsigt, som blev afveget af skrig og skrål. Louise troede hun skulle dø!
Lang lang lang rulletrappe, som for Stine voldte problemer ift. højdeskræk i Ocean Park, som en tjener havde anbefalet os på vores hotel i stedet for Disney Land.

Noget af det bemærkelsesværdige var at deres stilladser var lavet af bambuspinde. Det var ikke lige sådan noget vi havde regnet med at bambus bliver brugt til, så der lærte vi noget...

Hong Kong by night.


Senere på aftenen samme sted.
Udsigten fra Victoria Peak, Hong Kongs udkigspost. Kunne dog have været flottere, hvis det ikke havde været en smule tåget. Det var alligevel super flot og fascinerende.
Udsigten fra båden på vores sejltur fra den ene Hong Kong havn til den anden.
Efter en lang flytur, ankom vi til vores lækre hotelværelser som vi nød i fulde drag. Vi vidste at det evt. ville være sidste chance for at at sove som små prinsesser - men Louise var forbedret. Hun havde taget sit prinsesse sengetøj med til hele turen.Så startede turen... WEEEEEEEEEEEEE.
Endeligt nogle billeder fra vores Hong Kong tur...
Ingen kommentarer:

Send en kommentar