søndag den 8. marts 2009

Louise og Stines praktiksted, Childminding og Feeding

Så er vi til Feeding. Dette foregår i et lokale midt i et fattigt kvarter. I dag er der d. månedlige mål- og vejning. Her ses The Feeding-man Frank og en lille pige, som er særligt underernæret, hun er 4 år gammel, men ligner en på to.
Pigens mor tager stoffer og gambler så er sjældent hjemme og når hun endeligt er hjemme er hun ude af stand til at varertage sin store børneflok (som desuden ikke ligner hinanden pga. forskellige fædre).Nogle af børnene fra kvarteret. Ugribeligt, men herligt at de udstråler sådan en livsglæde og altid er i godt humør!


Flere af de dejlige unger.


Her er maden øst op i hver deres medbragte skål og efter afkøling og bøn klar til servering.

To søskende af en større flok, som er nogle af de få som desværre ser meget mutte og triste ud. Deres mor er smuttet, så de klarer sig selv på må og få. Det er derfor vigtigt for dem at komme til det daglige måltid ved feeding!
Stine hjælper med at måle og veje og der bliver nøje skrevet ned, hvordan udviklingen af børnene er.Udenfor rummet skal børnene inden spisning altid vaske deres hænder. Det er nævneværdigt at maden skal spises i det dertil indrettende rum, da arrangørerne ellers ikke ved, hvem der spiser maden... Vi har desværre allerede set flere eksempler på forældre der sender deres børn afsted efter mad til forældrene selv.


Storesøster til de to piger vi så tidligere, hvoraf den ene også ses her. Hun er den ældste vi endnu har set i søskendeflokken og hun har derfor et kæmpe ansvar!


Feeding godt i gang. Forældre hjælper de yngste og bringer deres babyer.

Så er det farvel og tak for denne gang. Louise bærer kogegryderne ud.


Ovenover, hvor stole og noget af nogle borde ses, spiser børnene. De får mad tre gange dagligt og det er ikke speciel sund kost de får, har vi erfaret eftersom vi skiftes fra dag til dag med at hjælpe til med madlavningen.

Her ses legerummet for de ældste børn. De har ikke meget legetøj, nogle bolde, plastic-rutchebanen som ses, et par dukker og en vippe.Dette er rummet, hvor de yngste børn leger. Underlaget er madrasser, da det, som I kan se også bliver brugt til soverum for alle børnene ml. kl. 12-14. Ellers har de yngste en tremmeseng, en rutchebane og en lille gynge (den I kan se).


Her ser I os sammen med noget af personalet fra Childminding. Det her vi befinder os i formiddagstimerne inden vi tager ud med Feeding kl ca. 10.
De smarte uniformer har vi selvfølgelig invisteret i og det viste sig, da vi forleden modtog overdelen, at vores er endnu grimmere end dem på billederne, nemlig med teddy bears, billeder kommer senere. -Og det er tilladt at grine når de udkommer.
Vi skal til at startet vores fjerde uge i praktikken. Vi er på et sted for børn fra 1 til 6 år, kaldet Childminding. Der er pt. 28 børn tilknyttet. Det er sted der har åbent fra otte til halv fem. Vores arbejde foregår i en hal, hvor børnene er lukket inde i 3 båse på henholdsvis 5 gange 5 meter. Båsene befinder sig i den ene langside af hallen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar