tirsdag den 14. april 2009

Bohol marts 2009

Stine og Louise ankommer til Bohol og sparer penge ved at tage sig en tricikel
Anne og Katka på vej ud at dykke.Vi boede på Panglao, Alona Beach, nærmere betegenet Peters House, som er en hyggelig lille bambushytte, hvor der er et tæt fællesskab med de andre rejsende som bor der. Stedet er småt og rummer kun 6 værelser med fælles bad og toilet. Sengene på værelserne så således ud. Det er altså så romantisk under et myggenet..


Ulrik nyder en lækker dessert.

Stemningsbillede, Ulrik og Louise hygger.
Og det gør Stine vist også, for hun har fået en dessert..Hov, nu er de i gang med maden, hm billedet er vist kommet lidt for sent ind.
Og så er det blevet tid til drinks. Katka nyder livet!
Tilbage til hovedretten... ups. Familien DK spiser.Mere hygge en anden aften på Panglao Island.Anne har fået en ny ven, midt i maden. Er de ikke søde sammen?Katka og Anne er klar til at dykke, eller næsten da, Anne døjer vist lige lidt med nogle tømmermænd, øv, sådan kan det gå når man hygger sig.


Katka, Stine og Louise soler på dækket og nyder en sejltur.


Uha de tømmermænd sniger sig tættere på... Men, Anne er ikke sådan at slå ud, eller dvs. nr. 2 dyk blev droppet til fordel for afslapning på dækket. Råd fra Anne: Don't ever drink and dive!

Stine og Anne. Godt nok er der vand på bordet, men der sneg sig vist et par (eller et læs)drinks og øl på bordet senere.
Mads og Louise, de kommende turdelduer, der er vist en lille flirt i øjet eller vurder selv...Så er Anne i fuld gang!


Her ses hele gildet. Gildet består af de 5 rå fra PIO med påhæng og søn. Mads en studerende fra Århus og sine kammerater der er på besøg fra DK.
Gid vi havde sådan nogle venner!!!!!!
Så sluttede endnu en god weekend.
Sidder på båden på vej hjem, nogle med lidt tømmermænd- men det er vi efterhånden vandt til..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar